Nuriye Işıkdoğdu Anaokulu
TUNA MAH. DR. TİBET KIZILCAN SK. CUMHURİYET İLKOKULU NO: 5 KARŞIYAKA / İZMİR

ÇOCUKLARIMIZ ÖNCELİĞİMİZ;MODERN EĞİTİMDİR İLKEMİZ.

MİSYON

36-66 AYLIK ÇOCUKLARIN GELİŞİM ALANLARINI,İLGİ VE GEREKSİNİMLERİNİ TEMEL ALAN,EVRENSEL DEĞERLER IŞIĞINDA,YAPARAK YAŞAYARAK ÖĞRENME İMKANLARI SUNAN,OKUL AİLE İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİNE İNANAN,FARKLI ORTAMLARDA KENDİNİ ÖZGÜRCE İFADE EDEBİLEN,MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ.

BAŞARILAR

• 2008-2009 eğitim-öğretim yılı Toplam Kalite Uygulamaları Ödül Yarışmasında Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Kurum Birinciliği’, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Kurum İkinciliği’, • 2009-2010 eğitim-öğretim yılı Toplam Kalite Uygulamaları Ödül Yarışması Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Kurum Birinciliği ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ‘Kurum İkinciliği’, • 2009-2010 eğitim-öğretim yılı İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Okulumuzda Çiçekler Açtı’ Projesi uygulama alanında Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Birincilik’, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Üçüncülük’, Toplam Kalite Uygulamaları alanında Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Ekip İkinciliği’ ve ‘Beyaz Bayrak’ • 2011-2012 eğitim-öğretim yılında Karşıyaka ilçe sınırlarındaki temiz ve hijyen okul kriterlerinde ‘Birincilik’, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen atık pil toplama kampanyasında ‘İl Birinciliği’, • 2012-2013 eğitim-öğretim yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen atık pil toplama kampanyasında ‘İl İkinciliği’ ve çevrecilik alanında ‘Birincilik’ ile ödüllendirilmiştir. • 2013-2014 eğitim-öğretim yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen atık pil toplama kampanyasında ve çevrecilik alanında ‘ikincilik’ ile ödüllendirilmiştir. • 2013-2014 eğitim-öğretim yılı Toplam Kalite Uygulamaları Ödül Yarışması Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Kurum Birinciliği’ ile ödüllendirilmiştir. • 2013-2014 Eğitim Yılı MEB Toplam Kalite Uygulamaları Ödül Süreci Kapsamında Temel Eğitim Kurumları Kategorisi Kurum dalında okulumuz Türkiye Birinciliğine layık görülmüştür.

İKİLİ

08:00-12:00 13:00-17:00

Karşıyaka İlçe merkezine 1,1 km.

ALAYBEY